Selecteer een pagina

Nieuws

Openingstijden

Het is weer voorjaar. Ook al is het in de ochtend nog wat frisjes, steeds vaker klimt de temperatuur in de middag alweer op. Met een lekker zonnetje kunt u heerlijke genieten van de lente op ons terras. Bekijk ook onze zomerkaart!

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11 uur.

Team ‘t Klaphek

 

april 2022

Thuis blijven genieten!

Vanaf zondagochtend 28 november om 05.00 uur geldt er in Nederland een ‘avond-lockdown’. Dit betekent dat alle niet-essentiële sectoren tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten zijn. Ook ’t Klaphek valt hier helaas (weer) onder. Vanaf zondag 28 november zijn onze openingstijden, voor in ieder geval drie weken, gewijzigd:

Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Wel kunt u vanaf zondag 28 november weer genieten van onze heerlijke gerechten bij u thuis. U kunt telefonisch bestellen via 0314-661228 of via WhatsApp op deze site.

Team ‘t Klaphek

 

november 2021

’t Klaphek gaat (wild) de herfst in

Na een gesloten voorjaar (wegens de geldende coronaregels) en een mooie zomer gaat ook bij ’t Klaphek het derde jaargetijde in. Vanaf 1 oktober wijzigen onze openingstijden:

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag en donderdag vanaf 16.00 uur geopend
Vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur geopend

Helaas hebben wij om organisatorische redenen de beslissing moeten nemen om onze snackbar definitief te sluiten. Gezien de drukte in ons restaurant en gelijktijdig in de snackbar wordt het steeds moeilijker om iedereen op tijd van zijn bestelling te voorzien. Dit betekent dat na 1 oktober er geen verkoop van patat, snacks en ijs in de snackbar meer zal zijn. Wel kunt u op bestelling bij ons nog een spareribs-, kipsate- of schnitzelmenu afhalen in het restaurantgedeelte.

Vanaf 15 oktober serveren wij u graag een lekker stukje vlees van onze Wildspecialiteitenkaart. Onze wildkaart vindt u op deze website, onze facebookpagina en in de folders in ons restaurant.

Wij wensen u een smakelijke herfst, maar wilt u lekker (wild) komen eten, laat het ons dan even weten 0314-661228.

Ook in het najaar blijft bij ons het motto: “Buitengewoon goed, maar binnen ook!”

Team ‘t Klaphek

 

september 2021

Bestellen?